Výběr z našich produktů
Ražené pečivo
Kaiserka cereální
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
Kaiserka multicereální
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
Kaiserka sůl a kmín
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
Kaiserka speciál
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
Kaiserka natural
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
Kaiserka sezam
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
Kaiserka podmáslová
65 g | 90 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
Kaiserka mák
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
BIO Kaiserka Zlatý len
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
Raženka natural
70 g | 70 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
Podmáslová raženka
70 g | 70 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
Královská raženka
70 g | 70 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
Bramborová žemle
80 g | 80 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
Žitná žemle
80 g | 80 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
Žemle s pšeničmými klíčky
65 g | 90 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
Cereální zrno světlé
70 g | 70 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
Cereální zrno tmavé
70 g | 70 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
Špaldové pečivo
65 g | 90 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C