Výběr z našich produktů
Ražené pečivo

Kaiserka cereální
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Kaiserka multicereální
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Kaiserka sůl a kmín
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Kaiserka speciál
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Kaiserka natural
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Kaiserka sezam
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Kaiserka podmáslová
65 g | 90 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Kaiserka mák
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

BIO Kaiserka Zlatý len
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Raženka natural
70 g | 70 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Podmáslová raženka
70 g | 70 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Královská raženka
70 g | 70 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Bramborová žemle
80 g | 80 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Žitná žemle
80 g | 80 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Žemle s pšeničmými klíčky
65 g | 90 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Cereální zrno světlé
70 g | 70 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Cereální zrno tmavé
70 g | 70 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Špaldové pečivo
65 g | 90 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C