Výběr z našich produktů
Ražené pečivo
![](https://www.profrost.cz/wp-content/uploads/2020/11/2j7a8294-1a-px.jpg)
Kaiserka cereální
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
![](https://www.profrost.cz/wp-content/uploads/2020/11/2j7a6521-2-px-1.jpg)
Kaiserka multicereální
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
![](https://www.profrost.cz/wp-content/uploads/2020/07/kaiserka-sul-kmin.png)
Kaiserka sůl a kmín
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
![](https://www.profrost.cz/wp-content/uploads/2020/07/kaiserka-special.png)
Kaiserka speciál
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
![](https://www.profrost.cz/wp-content/uploads/2020/07/kaiserka-natural.png)
Kaiserka natural
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
![](https://www.profrost.cz/wp-content/uploads/2020/07/kaiserka-sezamova.png)
Kaiserka sezam
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
![](https://www.profrost.cz/wp-content/uploads/2020/07/kaiserka-natural.png)
Kaiserka podmáslová
65 g | 90 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
![](https://www.profrost.cz/wp-content/uploads/2020/07/kaiserka-makova.png)
Kaiserka mák
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
![](https://www.profrost.cz/wp-content/uploads/2023/08/bio-kaiserka-zlaty-len.jpg)
BIO Kaiserka Zlatý len
60 g | 96 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
![](https://www.profrost.cz/wp-content/uploads/2021/04/2j7a5874-2-up-web-2.jpg)
Raženka natural
70 g | 70 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
![](https://www.profrost.cz/wp-content/uploads/2021/04/20210423-1-px-1.jpg)
Podmáslová raženka
70 g | 70 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
![](https://www.profrost.cz/wp-content/uploads/2020/07/kaiserka-kralovska.png)
Královská raženka
70 g | 70 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
![](https://www.profrost.cz/wp-content/uploads/2020/07/bramborova-zelva.png)
Bramborová žemle
80 g | 80 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
![](https://www.profrost.cz/wp-content/uploads/2020/11/2j7a6517-1-px.jpg)
Žitná žemle
80 g | 80 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
![](https://www.profrost.cz/wp-content/uploads/2023/08/pecivo-s-klicky.jpg)
Žemle s pšeničmými klíčky
65 g | 90 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
![](https://www.profrost.cz/wp-content/uploads/2020/07/zrno-svetle.png)
Cereální zrno světlé
70 g | 70 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
![](https://www.profrost.cz/wp-content/uploads/2020/07/zrno-tmave.png)
Cereální zrno tmavé
70 g | 70 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C
![](https://www.profrost.cz/wp-content/uploads/2020/07/spaldova-zemle.png)
Špaldové pečivo
65 g | 90 ks/karton
Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C