Výběr z našich produktů

Ražené pečivo

Kaiserka cereální

60 g | 96 ks/karton

Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Kaiserka multicereální

60 g | 96 ks/karton

Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Kaiserka sůl a kmín

60 g | 96 ks/karton

Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Kaiserka speciál

60 g | 96 ks/karton

Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Kaiserka natural

60 g | 96 ks/karton

Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Kaiserka sezam

60 g | 96 ks/karton

Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Kaiserka podmáslová

65 g | 90 ks/karton

Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Kaiserka mák

60 g | 96 ks/karton

Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

BIO Kaiserka Zlatý len

60 g | 96 ks/karton

Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Raženka natural

70 g | 70 ks/karton

Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Podmáslová raženka

70 g | 70 ks/karton

Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Královská raženka

70 g | 70 ks/karton

Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Bramborová žemle

80 g | 80 ks/karton

Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Žitná žemle

80 g | 80 ks/karton

Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Žemle s pšeničmými klíčky

65 g | 90 ks/karton

Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Cereální zrno světlé

70 g | 70 ks/karton

Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Cereální zrno tmavé

70 g | 70 ks/karton

Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C

Špaldové pečivo

65 g | 90 ks/karton

Postup přípravy:
Doba rozmražení: 30 min
Doba pečení: 8 min
Teplota pečení: 210°C