Z našich polí

Na polích se sklidí zrna obilí. Ta následně putují k mlynářům, kteří z ní umelou a vytvoří mouku, a ta se dostane k nám, pekařům.

Pečeme v Prostějově

U nás v Prostějově, kde se nachází výrobní závod, smícháme suroviny a vytvoříme vláčné a tradiční těsto, které následně zpracujeme do tvarů vašich oblíbených výrobků.

Na váš stůl

V obchodech se line vůně našeho dopečeného pečiva.

Z našich polí

Na polích se sklidí zrna obilí. Ta následně putují k mlynářům, kteří z ní umelou a vytvoří mouku, a ta se dostane k nám, pekařům.

Pečeme v Prostějově

U nás v Prostějově, kde se nachází výrobní závod, smícháme suroviny a vytvoříme vláčné a tradiční těsto, které následně zpracujeme do tvarů vašich oblíbených výrobků.

Na váš stůl

V obchodech se line vůně našeho dopečeného pečiva.

Úcta k pekařskému řemeslu